03 May 2022

Ugodna i poučna šetnja Perivojem Vladimira Nazora

Ugodna i poučna šetnja Perivojem Vladimira Nazora

Šetnja je bila zaista posebno iskustvo, zahvaljujući samoj prirodnoj ljepoti Perivoja, ali i stručnim vodstvom Mirne Petricioli, rukovoditeljicom sektora hortikulture u Nasadima d.o.o.

Srijeda 27. travnja nije bila samo još jedna obična srijeda. Naši članovi su, u sklopu aktivnosti Korijeni održivosti, proveli dan šetajući se i upoznajući Perivoj Vladimira Nazora.

Sam susret započeo je kavom i druženjem u našoj Udruzi, gdje nam se pridružila i draga gošća Jelena Radoš iz Udruge ZvoniMir, koja nas je upoznala sa radom Udruge te pozvala na suradnju. 

Iako su naši članovi mnogo puta prolazili ovim dijelom našeg lijepog grada, ovoga puta bilo je to zaista posebno iskustvo, zahvaljujući samoj prirodnoj ljepoti Perivoja ali i stručnim vodstvom Mirne Petricioli, rukovoditeljicom sektora hortikulture u Nasadima d.o.o. koja nam je na početku rekla par riječi o njegovom nastanku.

Šetnja se nastavila a mi smo sve više upoznavali biljni i životinjski svijet Perivoja te saznali sve pojedinosti, ali i otkrili znamenitosti i neke tajne koje krije.

Puni dojmova dogovorili smo Mirnom Petricioli ponovni susret i to na Muraju, još jednoj predivnoj lokaciji koju će naši članovi upoznati na malo posebniji način.

Provedena aktivnost se odvijala unutar našeg projekta „Zajedno, aktivno, ravnopravno“, a u suradnji sa udrugom „Eko-Zadar“ a koji je sufinanciran od strane Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.