U ponedjeljak, 26. listopada održana je druga radionica kuhanja koju je organizirala Udruga slijepih Zadarske županije, a u partnerstvu s Udrugom "EKO-Zadar". Tom su prilikom naši članovi zajedno s volonterima spremali quiche - francusku inačicu izvornog njemačkog jela, odnosno slane pite koja se sastoji od prhkog tijesta na koje se dodaje smjesa od jaja i kiselog vrhnja te ostali sastojci po želji. Izvorni quiche se pripremao sa slaninom i ribanim sirom, no mi smo svoje verzije ovog jela pripremali s raznim povrćem, patlidžanom, paprikom, šampinjonima, tikvicom i batatom. Nakon što smo ispekli pite, kušali smo ih družeći se u prostorima Udruge i razmjenjujući svoje dojmove.
Ovom prilikom još jednom zahvaljujemo svim sudionicima radionice, volonterima, voditeljici radionice Daniri Travici, te agenciji Terra Travel d.o.o. na ustupljenom prostoru Zadar Cooking Classes. Veselimo se sljedećoj!